Пренасяне на пиано и рояли в София и страната

24/7 Екип в действие

Надеждно преместване на пиана и рояли

Ако ви предстои преместване на пиано или роял, трябва да знаете, че се изисква доста опит и умения в тази сфера. Това е така, поради теглото и габаритите на пианото. За рояла знаем, че е доста масивен, тежък и се нуждае от голямо пространство и най-вече солиден екип за преместване. Такъв именно е Chistichko.eu. Професионализма е гарантиран, вашето преместване е безопасно при нас. Изберете нашите услуги и ние ще отговорим в кратък срок и направим най-добрата оферта според вашия случай. Услугите за преместване на пиано и роял са: опаковане, демонтаж и монтаж, преместване, транспортни услуги, акордиране и при нужда складиране.

Подготовка за пренасяне на пиано и роял

Казахме вече, че при преместване на пиано и роял е нужен специален екип, който основно се занимава с такава дейност. Това гарантира сигурността на музикалния инструмент. Ако ви предстои такова преместване, направете заявка ден или два преди това, като в повечето случаи се налага и оглед на място. Но не се притеснявайте, ако се нуждаете от спешна помощ, ние сме обучени да реагираме експресно.

Защо е нужен оглед?

При оглед ще знаем какви ресурси са необходими, стълби, асансьор, коридори, всичко от което зависи изнасянето и преместването на този деликатен инструмент. Също така се налага оглед и на новото място, където ще занесем музикалния инструмент, трябва да се прецени влизането, коридори, стълби. Когато всичко е ясно и предварително планувано, преместването ще мине гладко и бързо. Пианото е инвестиция и преместването трябва да се прави внимателно. Оценка на място ще направи безпроблемно самото преместване и покаже правилния ход на действие. Нашите хамали са опитни и посветени на успешното опаковане, товарене и гарантираме за безопасното транспортиране като доставяме стоката в срок. Запомнете че всички действия се извършват от професионалисти и в никакъв случай от хора без опит и знания. Не правете това сами, за да спестите някой лев, защото в стремежа си да минете евтино, може да потрошите скъпия ви музикален инструмент. А това е най-малкото което ще се случи, неприятното е когато се контузите.

Как действаме ние?

Първата стъпка преди преместване е демонтаж, следва опаковане с качествени материали, натоварване и поставяне в товарния превоз, който е оборудван с падащ борд и ремъци за укрепване на товара. При доставка на новото място следва качване, разопаковане, монтаж и позициониране на място. Всеки един важен детайл следва реда си. И когато това се извършва от професионалисти, всичко минава безпроблемно.

Каква е разликата между пианото и рояла при преместване?

Нагледно и двата музикални инструмента са тежки и габаритни. При пианото теглото варира около 170 кг. и 220 кг. По малко е на обем и не изисква голямо място в жилището. Но грешно е да се мисли, че ако то е малко на обем е леко. Не така стоят нещата при рояла. Облата му форма придава обем, нужно е по-голямо пространство, теглото е в пъти повече от пианото и преместването е с повече ресурси. Теглото на рояла варира между 200 кг и 800 кг.

Как се определят цените за пренасяне на пиано или роял?

Важно е да се знае от какъв етаж се сваля и качва музикалния инструмент на какво разстояние се транспортира и дали става въпрос за пиано или роял. Както вече споменахме, двата инструмента се преместват по различен начин и ресурс. Можете да се свържете с екипа ни и да поискате цена според сложността на преместване на вашето пиано или роял. Ние ще предложим индивидуална оферта на мига.

Защо да изберете нашите услуги?
  • Личен съветник по преместване на вашето пиано – цялостна консултация с нашият експерт за преместване, който ще планира вашето преместване и ще създаде индивидуална оферта.
  • Товарен транспорт и специализиран екип за преместване – услугите ни за преместване са с изключително и надеждно качество, служителите са проверени и обучени да се справят с всяка ситуация.
  • Персонализирана услуга за преместване – с Chistichko.eu можете да се насладите на цялостна услуга за преместване с най -добро качество на ниска цена. Споменатите услуги винаги са включени в нашето предложение за преместване.
  • Вземете персонализирана оферта – въведете данните за преместване в контактната ни форма, вашите изисквания и желаания, опишете подробно и изпратете, ще получите необвързваща оферта в рамките на няколко минути.
  • Насладете се на лесно и спокойно преместване – благодарение на нашите опитни екипи и квалифицирани експерти по преместване, можем да ви предложим несравнима услуга за преместване в цяла София и страната.
  • Вашето удовлетворение – осигуряването на най-добрите услуги на нашите клиенти е изключително важно за нас и гарантира непрекъснатото подобряване на нашите услуги. Отзивите на клиентите са важни за постигането на целта ни за пълно удовлетворение на нашите клиенти. Ние предприемаме коригиращи и превантивни мерки въз основа на вашите отзиви. Ако вашето преместване предстои или вече е приключило и все още не сте дали заявка или мнение за нашата услуга, можете да го направите сега, като се свържете на посочените телефони.
Допълнителна информация

За съжаление, пианото се нуждае от време, за да свикне с всяка нова среда, тъй като трябва да се адаптира към условията на влажност. Често се препоръчва да изчакате три седмици, за да се оставят дървените части да се утаят, защото те се свиват и набъбват с промяната на влажността. В идеалния случай пианото трябва да се поставя на вътрешна стена далеч от прозорци, врати и течения. Избягвайте също места за централно отопление, които могат да изсушат пианото, но не се опитвайте да компенсирате това с буркан с вода. Не забравяйте, че за разлика от други музикални инструменти, които можете да съхранявате в продължение на години, пианото ще се нуждае от настройка въпреки, че не се използва за периода. Промените при всяко движение и влажността компрометират настройката.

Складиране и съхранение

Ако ви предстои продажба на жилище, ремонт или се местите в нова квартира и няма къде да оставите временно вашето пиано или роял, не се притеснявайте. Chistichko.eu има решение за вашия проблем. Ще го опаковаме и съхраним в наш склад колкото е нужно, докато не стане време да си го приберете. Нашите складови помещения са чисти и сухи, позволяващи съхранение на такъв вид стока. Ние предлагаме договор за краткосрочно и дългосрочно съхранение.

Когато става въпрос за безопасно и сигурно преместване на пиано и роял, стотици фирми и частни лица ни се довериха за своите нови, ретро, ​​колекционерски и наследствени инструменти. Доверете ни се и вие!

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Да. Можете да се възползвате от нашето складово съоръжение за кратко или дългосрочно съхранение на Вашите вещи. За повече информация се обадете на 0877959522.

Да. Гарантираме, че вашето пиано ще бъде професионално опаковано и преместено от нашият екип.

Да. Наш специалист ще направи оценка на място и предложи оферта според състоянието на вашето пиано/роял.

Scroll to Top