Почистване на мазета, тавани

24/7 НАЛИЧНИ В СОФИЯ

Почистване на мазета, тавани, дворове, жилища, складове, гаражи в София

Предлагаме помощ за почистване и извозване на ненужните вещи струпани през годините в мазета, тавани, дворове и на много други места. Чистичко.еу има опита в тази област и може спокойно да ни се доверите. Средствата за чистенето на такива обекти се състоят от товарен транспорт за извозване на отпадъка, товарачи за натоварване и сезалови чували които да послужат за събирането на дребните вещи. Колички, лопати, метли са задължителните инструменти към такъв тип почистване.

Дългогодишният ни опит показва, че за да почистим едно мазе например се нуждаем от допълнителна информация относно количеството на битовите и строителни отпадъци в него. За тази цел сме се постарали да Ви предложим безплатен оглед на обекта или ако не позволява това да направите снимка която да изпратите на имейла ни, но този вариант е доста несериозен защото не всеки детайл може да се забележи. Информацията по телефона също ще е оскъдна, може да пропуснете нещо, поради това че отдавна не сте поглеждали мазето или таванското помещение или нямате достъп по една или друга причина. Примерните цени остават в случая но винаги има разминавания, затова вариант смятан за най-добър остава в така наречения Оглед или казано очи да видят, ръце да пипнат.

Цените са съобразени в съотношение количество боклук = цена. Когато се налага почистване на тавански помещения е важно да се знае има ли асансьор или броя на етажите, това е основния критерий за ценова оферта при таван а също така и от количеството на отпадъците в него. Огледа на такива обекти като таван или мазе става неразделна връзка за да се осъществи една сделка коректно и да прерастне в дългогодишно сътрудничество. Същото това се отнася и при други обекти двор, жилища, офиси, гаражи, складови помещения и халета.

Чистичко.еу Ви предлага ако решите да си почистите сами Вашето мазе или таван да транспортира ненужните отпадъци като изпрати контейнер, самосвал или товарен закрит камион в конкретния случай според естеството и количеството на боклука. Можем да предложим и само работна ръка, натоварване.

Транспортните ни средства са съобразени според индивидуалните нужди на клиента както и с тясната градска част на София. Включени са различен тонаж, обем, закрити камиони, самосвали както и контейнери с вместимост 4 и 7 кубика. Много е важно да се знае какъв тип боклук и количество на какъв по обем и тонаж камион да отговаря. Винаги в случая може да ни потърсите и вземете от нас нужната информация. Ще се радваме да помогнем както с професионалното ни обслужване и оборудване така и с ценните ни съвети. Дългогодишният ни опит ще Ви помогне да вземете правилното решение.

Чистичко.еу извършва почистване както в централната част на София така и в крайните квартали, околности и близките градове. Ако сте решили да се възползвате веднага от почистване на мазето, тавана или двора е добре да знаете, че е нужно на екипа ни поне 2 часа за да реагира на адрес, но в зависимост от часовото време на деня може и по бързо, всичко зависи от пика и ангажираното ни време.

thumup

След привършване на работата по обекта нашият екип се заема със замитане и прилежно почистване на помещението както и стълбищната площадка, асансьор, вход и външните стълби отпред. Прилежната работа е част от добрата свършена работа която остава широки усмивки и доволни клиенти.

Чистичко.еу е Вашият партньор.

Scroll to Top