Товаро разтоварна дейност в София и област

24/7 Екип в действие

Товаро разтоварни услуги с опит

Предстои ви пренасяне в ново жилище или пълна промяна на обзавеждането? Налага се да премествате тежки и обемни мебели от едно място на друго? Това не е никак лесно и мнозина го отлагат във времето именно по тази причина. Недейте да отлагате. Не е необходимо да извършвате товаро-разтоварни дейности сами,  можете да се доверите на професионалната помощ от страна на фирма.

Chistichko.eu предлага товаро-разтоварни услуги с опит. Ние ще натоварим всичко и ще го занесем и сложим, където пожелаете. За вас ще остане финалното подреждане.

Кога се налага да прибегнете до такъв тип услуга?

Разбира се, ако вещите и предметите не са много, не са обемни и тежки, можете да ги преместите и сами или с помощта на приятели и познати.

До професионални услуги е нужно да се прибегне, когато:

– налага се преместване на тежки и обемни предмети.

– имате проблеми със здравето и не е препоръчително да вдигате тежко. В такъв случай много внимавайте дори да не става дума за много тежки предмети, по-добре не рискувайте.

– искате нещата да се случат бързо –  може би се притеснявате, че преместването ще отнеме много време, ако го правите сами? В такъв случай, ние ще организираме преместването да стане бързо и качествено.

– грижа за мебелите – екипът ни от професионалисти ще опакова вещите грижливо (към чупливите ще подходи с особено внимание) и ще ги отнесе на другото място в същия вид, в който са били. Ако се занимавате с дейността сами, рискувате доста повече да нараните или счупите вещ или предмет.

Товаро-разтоварните услуги с опит са необходими за клиенти, които не могат да се справят сами, затова се стараем да подобряваме качеството на услугата. Споменахме вече опаковането – работим само с качествени материали, максимално щадящи както вашите мебели, така и околната среда. Осигуряваме камиони, с които извършваме услугата, а шофьорите ни избират най-подходящия маршрут за преместването. С две думи – вършим цялата работа, за вас остават само дребни, довършителни дейности.

Какви мерки за безопасност се взимат от професионалните фирми?

Казахме вече, че е по-добре да се прибегне до професионални услуги, отколкото да се опитвате сами да вършите всичко. Живеем във време, в което за всяка дейност си има фирми, така че не е нужно да си създавате излишни грижи.

Имайте предвид, че до извършване на товаро-разтоварни услуги се допускат само лица, минали необходимото обучение за това. Тоест, ние няма да ви пратим хора без опит, а професионални хамали, които знаят как безопасно и качествено да свършат услугата.

Разбира се, ние се грижим на макс за тяхната безопасност, като осигуряваме необходимите предпазни средства и не позволяваме да се работи с такива, които са негодни или не осигуряват необходимата сигурност. При по-тежки товари се използват различни приспособления като колички и лостове, а при особено тежки (над 500 кг) – е задължителна употребата на подемно-транспортни машини. Работниците спазват тези правила, за да може хем те да са в безопасност, хем работата да бъде свършена качествено и клиентът да е доволен.

Най-добре е преди извършването на товаро-разтоварните услуги, да се направи един оглед, за да се види точно какво ще се пренася. Така фирмата преценява колко човека са необходими, както и какви приспособления и опаковъчни материали да се използват. За по-дребните неща може да се погрижите вие, а може да оставите всичко в наши ръце  – зависи как предпочитате.

При товаренето на камиона се спазват определени правила:

– най-отдолу се слагат най-тежките предмети.

– чупливите предмети се слагат внимателно така, че да останат невредими.

– подхожда се с особено внимание при пренасянето от камиона до новото място.

– разопаковането се извършва внимателно, за да не се стигне до нараняване или счупване на предмет.

При желание на клиента и в зависимост от договорката, може да се осигури услуга – монтаж и демонтаж на мебели. Ако ни се доверите за всичките услуги, за вас ще остане просто да се насладите на новото обзавеждане и да се радвате на времето прекарано в новия дом.

Съветваме ви, ако предстои ремонт, който налага товаро-разтоварни услуги, да не го отлагате. Звучи трудоемко и отнемащо време, но с верните помощници нещата стават бързо и неусетно.

Преди преместването направете оценка на притежаваните от вас вещи и предмети и кои ще ви бъдат необходими. В случай, че има такива, които не ви трябват, не ги местете на новото място, а ги изхвърлете или дарете на нуждаещи се, в случай, че са в подходящ вид и добро състояние. Така ще спестите работа и на нас, и на вас. Свикнали сме да пазим много ненужни вещи с идеята, че някога за нещо може да потрябват. В повечето случаи това „някога” не идва никога и не се налага да трябват за нищо. Не се затрупвайте с вещи и мебели, освободете пространство в дома си. Така ще бъде по-красиво, по-уютно и по-удобно. При нужда от товаро-разтоварни услуги се убедете какво наистина е необходимо да вземете, а от излишните предмети се отървете. Естествено, не изхвърляйте ненужното, където е най-близо и лесно. Знаем, че строителни и опасни отпадъци, както и прекалено обемни боклуци, не се хвърлят в битовите контейнери. Бъдете отговорни както към себе си, така и към околната среда. Ако се събере твърде много боклук, Chistichko.eu ще ви помогне да го извозите до одобрено за тази цел сметище.

При преместване на мебели от едно място на друго е много подходящ момент да се отървете от ненужните вещи. И не правете грешката да ги местите в мазето или на тавана, където да ги складирате и да задръствате пространството. Мазето и таванът са места, където можете да държите много неща и да са ви наистина полезни, но най-добре всичко да е наистина необходимо.

И накрая, като обобщение за товаро-разтоварните услуги с опит ще кажем, че това е една изключително ценна услуга в днешно време. Запазете времето си и още по-важното – запазете здравето си, вместо да го рискувате като вдигате тежко. Понякога дори и наглед не толкова тежък товар може да ви причини болки в кръста или други проблеми. Ако имате бъбречно заболяване, вдигането на тежко изобщо не е препоръчително. Оставете на нашите професионалисти тежката работа, вие просто се насладате на свършеното.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

В зависимост от натоварения трафик и посочената дестинация. В повечето случаи можем да реагираме от един до два часа.

Да. Професионалното ни обслужване е гарантирано както през деня, така и в късните часове.

Scroll to Top