Извозване на мебели

24/7 НАЛИЧНИ В СОФИЯ

Извозване на стари мебели и битови отпадъци в София

Ако се налага да изхвърлите ненужните мебели или подарите на някого Чистичко.еу е на разположение. Преди да се отървете от старите си мебели и излишни битови отпадъци е нужно да направите списък на вещите които ще бъдат изхвърлени, или в случай че ще ги запазите къде да ги складирате. Ако живеете в жилищна кооперация и отпадъците са общи почистването и извозването на вещите е трудно поради това че е нужно събрание което да реши кой, къде и какво ще предприема с ненужния си боклук. Оглед за офериране на отпадъците Чистичко.еу Ви предоставя напълно безплатно и в удобно за Вас време.

Направете заявка по телефона предварително за да сме сигурни че ще Ви помогнем, поради натоварения график и ангажираност. Независимо от количеството на битовите отпадъци и стари мебели ние можем да се съобразим с техния обем и изпратим нужния екип и подходящ камион който ще натовари, почисти и извози. Независимо от етажа с или без асансьор не трябва да се тревожите, Чистичко.еу е подготвен да се справи с всяка задача. Натоварването и извозване на старите мебели ще се извърши в удобно за Вас време и бъде изхвърлено на депа за смет които са специално лицензирани за това.

Може да разчитате и на услугата преместване на мебели до определена точка избрана от вас, както и складиране в наш склад за неопределено време в случай че сте решили да ги ползвате и занапред.

Дарения които искате да направите също ще сме Ви от полза нашия екип ще ги натовари и транспортира до посоченото от вас дружество.

Най-удобния момент да изхвърлите старите си мебели и да се възползвате с намаление е така нареченото пролетно почистване. То не е безплатно а с намалени цени от обикновеното почистване.

Почистването и извозването на мебели от всякакво естество които не желаете да ползвате и искате да бъдат изхвърлени, независимо къде се намирате дали в централната част на София или краен квартал е без значение, превозните ни средства са пригодени за всякакъв по обем боклук, както и маневрирането и паркирането на тясни улици. Услугата е приложима не само в София и окръг но и в близките градове.

Услугите които извършваме са:

  1. извозване на мебели, вехтории, клошарски и много други битови отпадъци от дворове, жилища, гаражи, складове, тавани, мазета.
  2. натоварване, разглобяване, натрошаване на секции, гардероби, шкафове, легла и други.
  3. събиране в чували дребни вещи, дрехи, буркани, хартия
  4. замитане на помещенията
  5. подреждане на двор, сортиране на отпадъците
  6. транспортни услуги или работна ръка

Може да се възползвате също така и от услугата само транспорт в случай че сте си осигурили работна ръка – вижте ЦЕНИТЕ.

За натоварване или хамалски услуги не може да предложим цена поради специфичноста и обема на боклука при всеки отделен клиент, затова имаме алтернатива наречен Оглед.

Чистичко.еу ще предложи на редовните си клиенти и отстъпка за повторно наемане както и в празничен ден. Работното време е без почивен ден включително събота, неделя и празнични дни.

%d0%b8%d0%b7%d0%bd%d0%b0%d1%81%d1%8f%d0%bd%d0%b5-%d1%82%d0%be%d0%b2%d0%b0%d1%80%d0%b5%d0%bd%d0%b5-%d0%b8-%d0%b8%d0%b7%d0%b2%d0%be%d0%b7%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b5

Не се притеснявайте да ни потърсите при нужда Чистичко.еу ще помогне със съвет или друго.

За да направите Вашия избор бързо и правилно ПОЗВЪНЕТЕ НА ПОСОЧЕНИТЕ ТЕЛЕФОНИ  0877 95 95 22 или  0889 36 33 06

Scroll to Top