Пренасяне на рояли, пиана, каси, машини

24/7 НАЛИЧНИ В СОФИЯ

Направете запитване за пренасяне на пиано, роял, каса, сейф, апаратура, машини. Ние ще отговорим в кратък срок, ще дадем оферта според вашия случай.
Подготовка за пренасяне на пиано, роял. Преместването на пиано не е лека задача и затова си е нужен екип специалисти които редовно се занимават с такъв вид дейност. Хубаво би било подготовката да започне от рано, предварителна заявка ден-два преди самото преместване комбинирано дори в повечето случай с оглед на място, което важи както и за роял, каса, сейф или медицинско оборудване като апарати, апаратура и други. След оценка и оферта се насрочва ден и час за самото преместване и транспортиране. Пианото е инвестиция и преместването трябва да се прави внимателно.

Запомнете че всички действия се извършват от професионалисти и в никакъв случай от хора без опит и знания. Не правете това сами, за да спестите някой лев, защото в стремежа си да спестите откъм пренасяне може да потрошите така скъпия ви музикален инструмент, а това е най-малкото което ще се случи, лошото е когато самите вие се контузите.

Цената като цяло за пренос и транспорт не е висока и мнозина частни клиенти и фирми могат да си го позволят, а защо не и вие. Съветът ни е потърсете фирма със стаж в пренасянето на тези тежки и скъпи вещи.

Нашата дейност и практика освен в почистването и извозване на отпадъци е свързана и с такъв тип услуга, като гарантираме за опит и качество както и ефективност в преместването на каси, пиана, рояли, машини и куп други тежки предмети.
При преместване на пиано или роял първата стъпка е демонтаж и опаковане, следва транспортиране и поставяне на новото му местоназначение. Пианата и роялите имат различно тегло, обем и размери и специфичност на пренасяне. Грешно е да си помислите, че ако пианото е малко наглед е леко на килограми. 

Преместване на каси, огнеупорни сейфове или апарати, медицинска техника, оборудване, апаратури, машини.

Общото при преместването на тези вещи е теглото. Изисква се умения, техника и голяма част от човешка сила. Всяка вещ се пренася по различен начин и цената зависи от мястото на което е поставена до самото транспортиране и доставяне.

Оценка на място ще направи безпроблемно самото преместване, определи нужния екип и покаже правилния ход на действие. Нашите хамали са опитни и посветени на успешното опаковане, товарене и гарантираме за безопасното транспортиране като доставяме стоката в срок, както и винаги на разположение на вашите желания.
Предлагаме товарене или разтоварване на такъв вид стока в София. Товаро разтоварна дейност на кашони, багаж. Поискайте оферта от нашия екип.
Преместването на всички тези предмети се съчетават с така наречената услуга складиране и съхранение. По желание на клиента предоставяме склад за съхранение на машини, апаратура, рояли, пиана, каси и много други обемни и тежки стоки. Позвънете за оферта.

Scroll to Top